Početna stranica > obavijesti, softver > Razvoj – sustav za autobusne prijevoznike

Razvoj – sustav za autobusne prijevoznike

28 kolovoza, 2012 Komentiraj Go to comments

Naš sustav AUTOBUSER ovih dana nadograđujemo funkcijama koje će omogućiti praćenje obveze poreza državama (inozemstvo) koje su propisale plaćanje poreza na autobusni prijevoz.

Konkretno, naši korisnici su nas obavijestili da od 1.7.2012. postoji obveza plaćanja poreza na autobusne karte kod vožnje kroz Sloveniju, pa smo, obzirom da se ne zna što možemo očekivati, odlučili razviti univerzalno rješenje za obračun poreza za inozemne karte – uz svaku inozemnu kartu, osim dosadašnjeg definiranja ukupnih i domaćih kilometara, omogućen je unos neograničenog broja država (realno, 2-3) kroz koje se prolazi, uz definiranje kilometara i porezne stope za svaku pojedinu državu. Također, omogućeno je i definiranje datuma od kojeg pojedini porez vrijedi, čime je omogućeno precizno praćenje i naknadni izračun poreza, neovisno o tome što su mnogi podaci već evidentirani.

Očekujemo dovršetak razvoja unutar sustava AUTOBUSER kroz par dana. Potom slijedi testiranje kod korisnika, te po dovršenom poslu reimplementacija u okviru sustava eKarte za agencijsku prodaju karata – vlasnici/autoprijevoznici će i za tako prodane karte moći brzo i jednostavno odraditi razrez poreza i time si olakšati vođenje još jedne “nove” evidencije…

  1. Nijedan komentar do sada.
  1. No trackbacks yet.

Komentiraj