Arhiva

Archive for Siječanj 2012.

Da li samo mene smetaju proizvođači koji muljaju (ne trgovci)? Primjer – OptiFree Express->Replenish, Kraš napolitanke…

30 siječnja, 2012 1 komentar

Nedavno sam, našavši u špajzi stari paket KRAŠevih napolitanki (standardne napolitanke, onaj veliki paket u vrećici) dokazao ono što od prvog dana tvrdim – Kraš je uveo novi dizajn ambalaže za napolitanke, pa tako i novi izgled vrećice za velike pakete, cijena je ostala ista ili neznatno viša – ALI, osim cijene koja je povećana, dogodilo se i SMANJENE KOLIČINE napolitanki, odnosno novi paketi su 800 gramski, dok je prije to bilo 1 kg (1000 grama). Dakle, 25% više napolitanki smo prije kupili u paketu koji je košta isto ili manje (posebice na akcijama po trgovačkim lancima).

Je li tu problem trgovca ili proizvođača, ne znam… Ali ove vizualne promjene, “unaprijeđenja” dizajna, a istodobno smanjenje količine robe svakako nije problem trgovaca već proizvođača! Nimalo pohvalno, tužno zapravo!

Danas naišao na slični problem – ovog puta, “srećom” se ne radi o hrvatskom proizvođaču nego o tvrtki ALCON LABORATORIES koja se među ostalim bavi proizvodnjom otopina za leće, jedan od brendova koji koristim je OPTIFREE.

Dosad sam koristio OPTIFREE Express, kvalitetnu otopinu koja mi je dugo držala, a cijena se za pakiranje od 355ml kretala 84-87kn, kako u kojoj ljekarni.

Danas trebao kupiti nove, no ispada da je predstavljen novi tip otopine, OPTIFREE RepleniSH.  Sve super, obećaju neke novotarije, ugodnije nošenje leća (ionako mi je ugodno i sa Express verzijom)… ali, cijena je viša. Konkretno u mojoj ljekarni 91.5 kn. Nekako to progutam, nek im bude… No, sad iznenađenje – imao obje flašice na stolu, jednu do druge i uspoređujem – oblik boce identičan, volumen također.

optifree express i replenish ista boca manje otopine

No, nova otopina (OPTIFREE RepleniSH) deklarira sadržaj kao 300ml otopine. A u staroj (isto pakiranje, isti volumen posude) je bilo 355ml otopine.

Dakle, opet ista stvar. Novi naziv, novi dizajn, identičan oblik/paket, viša cijena i manja količina robe.

Podlo… bar ja tako mislim. Al’ nije to ništa novo, kapitalizam i marketing.

Inače, nakon gotovo mjesec dana korištenja mogu reći da nisam osjetio nikakvu razliku ili poboljšanja u odnosu na Express… Čak štoviše, ima više dana kad je teže stavit leću i stavljanje djeluje iritirajuće (naravno, to nije nužno zbog nove otopine, ali obzirom da su leće nove, moguće da i to utječe…).

Visoki rast d.o.o., još jednom (dvaput u dva dana)

14 siječnja, 2012 1 komentar

Ova tvrtka, Visoki rast d.o.o. nikako da mi prestane stvarati “probleme”.

Nakon što su me jučer zivkali, kako sam opisao u prethodnom postu (jučer za certifikat obrtu), danas opet poziv. Ovog puta s broja 097 7238 077 i neki malo opakiji call centar agent – nikako da se otkači od mene, nakon što sam mu sasuo 10-tak rečenica s razlozima zašto ne želim da me više ikad kontaktiraju…

Zanimljivo da su mi danas čestitali što mi je tvrtka, Inter-biz d.o.o., dobila certifikat, temeljem njihovog “istraživanja”. Ne možeš objasnit da d.o.o. ne postoji, da je Inter-biz obrt, da su već zvali i da su već odbijeni.

Kad sam dotaknuo njihova “istraživanja” i pokušao dotičnom mladom gospodinu objasniti da nema načina da provedu korektno istraživanje (momak se zaletio u objašnjavaju, pa počeo nešto alla “tvrtka je provela istraživanje na Internetu, blogovima (?!?)… i temeljem tih podataka došla da zaključka da se dodijeli certifikat”) i da me zapravo sve više privlači ideja da pokušam nekim legalnim putem prijaviti tvrtku Visoki rast d.o.o. i “raskrinkati” njihov pristup, začudo nije odmah bilo “hvala, doviđenja”, nego se krenulo u neka nebulozna objašnjavanja…

Napokon, kad sam objasnio da mi je blesavo trošiti tolike rečenice i da me ne zanimaju, u pola završne rečenice sam prekinuo razgovor uz “hvala”, koji se odnosio na zahtjev da me maknu iz svojih pozivnih lista.

 

Obzirom da sam prethodni post “reklamirao” i na newsgrupi hr.misc.poduzetnistvo, s ciljem da možda nekom pomognemo da lakše odbije besmislenu i neisplativu ponude usluge koja je po meni ekvivalentna prodaji magle, moram spomenuti i neke navode koje su drugi forumaši dodali.

Naime, postoji i tvrtka Ludus Peritus d.o.o., u obje je vlasnik/direktor Rudi Kirar kojeg, koliko vidim pretragom na google-u dosta ljudi spominje u negativnom kontekstu ovakvog i sličnog agresivnog “marketinga” i prisilne naplate maglovitih usluga…

Vjerojatno takvi i slični lešinari već dulje operiraju i po Hrvatskoj, ali tek sam sad primijetio i baš mi pogodili živac. Pa molim da širite vijesti dalje kako bi se što manje ljudi upecalo!

 

Visoki rast, certifikati, “istraživanja” – prodaja magle

12 siječnja, 2012 1 komentar

Na početku:

Možda su moje malo preoštre reakcije u ovom članku rezultat povećane potrošnje lijekova zadnjih 10-tak dana, možda ne bih ovako reagirao da me poziv i “masaža mozga” nisu dočekali prvi dan po izlasku iz bolnice.

Dakle, dan je 12.1.2012. Sunčano, čisto nebo, ugodna atmosfera.

Ujutro, negdje oko 9, dobivam poziv na fiksni broj obrta i javlja se neki agent (zaključujem to iz daljnjeg razgovora, zbunjenosti, nesposobnosti sricanja rečenica osim onih koje su nevješto pročitane i izgovorene s nekog pripremljenog papirića). Priča je otprilike ovakva – zovem iz tvrtke XX, želim vam čestitati na dodjeli certifikata (?!) koji smo vam dodijelili temeljem našeg istraživanja tržišta… Pokazalo se, naime, da je vaš obrt zadovoljio sve uvjete za izdavanje certifikata jer u istraživanju nismo naišli na nikakva negativna mišljenja, blabla…

Obzirom da ste stekli naš certifikat na našem portalu kvalitetniobrti.com objavit ćemo podatke o vašem obrtu, blabla…

Da bi te podatke objavili morate nam uplatiti 1300 kn (ne sjećam se točnog iznosa, uglavnom tisućutristo i nešto), te ćete nakon toga osim certifikata dobiti i trajnu objavu vaših podataka.

Obzirom da je lijepo jutro, prvo nakon bolnice, pun dobre volje saslušam ja tog momka koji jedva nabada te riječi u nekakve rečenice i dogovorimo da će me netko od njih nazvati kasnije.

I tako sad, oko 14, novi poziv. Broj s kojeg dolazi poziv je iz Zagreba, 01 5601 364 (isti kao i prije).

Ovaj put neki malo rječitiji mladi gospodin počinje predstavljanje. I ovaj put pamtim o kojoj tvrtki se radi – VISOKI RAST d.o.o. Odmah napominje da se sve snima i da me želi obavijestiti da će poslati predračun koji bi trebalo platiti u roku 8 dana. Nakon toga – ako prihvaćam slanje predračuna da potvrdim jer da to ujedno znači da se obvezujem (snima se!) da ću platiti certifikat… Konačno dolazim do riječi i kažem da nisam suglasan s time jer da mi nije jasno ni tko su oni ni na temelju čega dijele certifikate ni ništa drugo.

Tražim detalje o istraživanju koje provode. Čovjek ne zna ništa o tome – “mi iz odjela analize tržišta samo dobijemo popise tvrtki koje zovemo”. Haha. Čim sam zatražio podatke, koje nitko očito nema, lagani odmak i uskoro “doviđenja”.

Ukratko, u pozadini se radi samo o još jednom web katalogu (kvalitetnetvrtke.com i kvalitetniobrti.com) koje netko ukrašava i pakira u celofan (po meni je to zlonamjerno i nije korektno) ubacivanjem riječi certifikat (dobro da nisu još spomenuli EU i slične parafraze popularne među pukom) i očito manje ili više uspješno prodaje. Potpuno je deplasirano govoriti o nekakvom istraživanju tržišta koji spominju, a umjesto spominjanja certificiranja bilo bi razumnije koristiti neki izraz poput prodavanja magle itd.

Nemam apsolutno ništa protiv tvrtke VISOKI RAST d.o.o. i njihovih web kataloga – ako bilo kome od korisnika povećaju probitak na tržište super! No, imam puno toga protiv pristupa koji su odabrali za traženje, po meni, “žrtava” – bezobrazni perfidni marketing koji će bez problema zbog korištenih ključnih riječi proći kod mnogih manje osjetljivih poduzetnika, te prije svega lažno prikazivanje “nečeg” kao istraživanja provedenih na domaćem tržištu (i to po svim branšama, zamislite!)
Da samo imam mali višak vremena, nabrzinu bi napravio neki slični (al’ vjerujem da ih i ima hrpetina) katalog tvrtki (filter, pretraga, detalji i google mape… ne vidim ništa drugo u toj priči) i umjesto prodavanjem magle napunio ga besplatnim unosima…

Apeliram na domaće poduzetnike da zadrže neku razinu poslovnog morala – nudimo i prodajmo opipljive proizvode i usluge, bez lažnih reklama i nebuloza i bez iskorištavnja naivnosti kupaca!

%d blogeri kao ovaj: